Видео: Нова ТвТекстовете от СРС-та, които бяха против Вакин са абсолютно подменени.

...
Видео: Нова ТвТекстовете от СРС-та, които бяха против Вакин са абсолютно подменени.
Коментари Харесай

Заместничката на Иванчева: От онзи ден репресията е тотална, дори сутиен не можем да носим в килията

Видео: Нова Тв

" Текстовете от СРС-та, които бяха против Вакин са безусловно сменени. От оня ден репресията е тотална, даже сутиен не можем да носим в килията. До там се стигна ", заяви заместничката на кметицата на " Младост " Десислава Иванчева -  Биляна Петрова в Апелативния специализиран углавен съд, където се преглежда отсраняването на Иванчева, написа bulnews.bg.

" Основното, което ни изненада е един от двама вложители, който споделя в телефонен диалог, че Десислава Иванчева е казус. Другият декларира, че има оферта от Специализираната прокуратура за 15 000 хиляди лв., с цел да се оправи с Иванчева ", сподели още Петрова.

" Получавахме закани още от декември месец. Започвам да се усещам добре в ареста, по този начин поне животът ми е обезпечен. Текстът, с който са сменени СРС-та е сходен, само че репликите, които уличават Сам Вакин са изтрити. Не се чуват заплахите към Иванчева. Основното е той да бъде оправдан. Нямаме право да цитираме текстове, застрашени сме от съдията, за това са ни прибрани и листовете ", добави тя.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР